YRITYS

Wellness Mentor on ryhmäliikunnan tuote- ja jatkokoulutuksiin keskittynyt yritys. Tuotteet ovat suunniteltu erilaisia liikuntapalveluja tarjoavien yritysten ja yhteisöjen tarpeiden mukaan. Wellness Mentor seuraa ryhmäliikunnan uusia tuulia Suomessa ja maailmalla, tuottaen niistä toimivia konsepteja asiakkaidensa käyttöön.

Peruskoulutus ryhmäliikunnan ohjaamiseen ja sisäpyöräilyyn luovat koulutusten kivijalan. Jatkokoulutukset tuottavat ammattitaidon, jolla erottua kilpailijoista. Tarjoamme ryhmäliikunnan konsultointipalveluja kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Sen lisäksi, että Wellness Mentor tuottaa säännöllisesti uusia ja trendikkäitä ryhmäliikunnan tuotteita, Wellness Mentor osti jo 1997 perustetun Sportiuksen tunnetut ryhmäliikuntatuotteet valikoimiinsa vuonna 2011.

Sportius perheen tunnetuin tuote on Sportius Pilates™. Yoga Flow™ ja X-Method™ -tuotteet ovat olleet valikoimassa keväästä 2012 alkaen. Viime vuoden uutuustuotteena oli mentalperheeseen kuuluva Yoga Flex™. Vuonna 2014 lanseeraasimme mm. odotetun Roller™-kehonhuoltotunnin. Uusi pilates -tuotteemme Pilates Flow julkaistaan syksyllä 2019.

Valitse koulutukset suoraan koulutuskalenteristamme tai pyydä tarjous tarpeisiinne räätälöidystä tilauskoulutuksesta.

Koulutus on aina sijoitus tulevaisuuteen!

 

©2023 Wellness Mentor - MMD Networks Oy